Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Keresőoptimalizálás tanfolyam Budapest Miskolc

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24
Keresőoptimalizálás tanfolyam - SEO tanfolyam

A keresőoptimalizálás tanfolyamon egyszerre 6-10 fő vesz részt. Mindenki hoz magával egy weboldalt, amit optimalizálni szeretne. Ezek keresőoptimalizálása már a tanfolyamon megtörténik az oktató útmutatásai szerint. Mindenki részt vesz az összes weboldal optimalizálásában olyan módon, hogy közösen elemezzük ki a hibákat és eredményeket. Ennek a módszernek köszönhetően a résztvevők az átadott elméleti tudás mellett, rögtön gyakorlati tudásra és tapasztalatokra is szert tesznek.

A tanfolyam résztvevői ajándékba kapnak egy programot, amelyet mi fejlesztettünk ki a keresőoptimalizálással kapcsolatos munkák megkönnyítésére és gyorsítására.

Főbb témák:

  • A Google céljai, algoritmusa, a keresőoptimalizálás jelene és jövője.
  • A linképítés szerepe a keresőoptimalizálásban, a Pagerank.
  • A kulcsszavak kiválasztása, az ideális kulcsszó sűrűség és a szövegírás.
  • A Google által alkalmazott büntetések a manipulációk megtorlására.
  • A keresőoptimalizáláson kívüli egyéb lehetőségek a honlapok látogatottságának növelésére.

Részletes tanmenet >>

A tanfolyam időtartama: 3 hét. (heti 2 nap, napi 2 óra)
Következő kurzus indulása: július vége . (ez után is nagyjából havi rendszerességgel indítunk keresőoptimalizálás tanfolyamokat)
Helyszín: Budapest, Miskolc.
Részvételi díj: 97.500 Ft.
Jelentkezés: 20/521-42-24

Jelenleg csak Budapesten és Miskolcon indítunk tanfolyamokat, de a közeljövőben (az érdeklődés függvényében) tervezünk indítani az alább felsorolt helyszíneken is, így ezekből a városokból is várjuk a jelentkezéseket.

Eger, Debrecen, Nyíregyháza.

 

 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló