Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Webáruház készítés

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24

Webáruház készítés - Budapest, Miskolc


Webáruházkészítés árak és akciók alább!

Az Avasweb Kft. kiemelt tevékenységi területe a webáruházkészítés. Fejlesztéseink során, a keresőoptimalizálás mellett, erre a területre fordítunk a legtöbb figyelmet, mivel sok kisvállalkozás számára a webáruházas értékesítés jelentheti az egyedüli kitörési pontot.

A konkurencia nagy részével ellentétben, mi saját készítésű webáruház motorral dolgozunk, amit ABC (Avasweb Business Classic) névre kereszteltünk. Ez az egyedi fejlesztés komoly előnyökhöz juttatja ügyfeleinket, azokkal a cégekkel szemben, akik az előre gyártott tartalomkezelő rendszerekkel készített webáruházakat használják. Ennek ellenére - kapacitásunk függvényében rendszeresen meghirdetett akcióink keretében - akár azoknál alacsonyabb áron is hozzájuthat, bár természetesen a listaára magasabb. Az aktuális akciót a lenti táblázat alján találja a listaár alatt. Ha csak a listaár szerepel ott, akkor jelenleg nem akciós a webáruház készítés.

Sajnos - illetve a mi szempontunkból inkább szerencsére - Magyarországon a webáruházkészítő cégek 90%-a, magas bérigényük miatt, nem foglalkoztat valódi programozókat, csak olyan, lelkes amatőröket, akik elsajátították valamelyik tartalomkezelő rendszer (CMS - Content Management System) használatát. Ilyenek például a Joomla, a Drupal, a Magento vagy az OScommerce webáruházak. Ezekkel a rendszerekkel a webáruház készítés sokkal egyszerűbb. Alkalmasak arra, hogy szinte programozói tudás nélkül igényes, jól működő webáruházakat vagy egyéb weboldalakat készítsünk velük. Mi sem tartjuk őket ördögtől valónak, sőt: ha az ügyfél ragaszkodik hozzá, készítünk is Oscommerce, illetve Joomla webáruházakat. De van néhány komoly hátrányuk, amelyek miatt nem ajánljuk őket. A legfontosabbak ezek közül a lassúság és a nehézkes keresőoptimalizálás. A CMS oldalak hátrányairól bővebben itt olvashat: http://www.avasweb.hu/cms-vagy-egyedi-webshop.

A webáruházkészítő cégeknek csak körülbelül 10%-a képes olyan webáruházat készíteni, amelyik programozást igényel, és nem függ valamelyik tartalomkezelő rendszertől. De ennek a 10%-nak a nagy részénél sem teljesen saját fejlesztéssel történik a webáruház készítés. A legtöbb, valamelyik angol vagy amerikai gyártmányú webáruház motort használja, ami már elavult, így forráskódja ingyenesen hozzáférhető. Csak 1-2% vette a fáradtságot, illetve szánta rá az időt arra, hogy saját webáruház motort készítsen.

Az Avasweb Business Classic webáruház rendszer teljes egészében magyar gyártmány. A megbízásunkban álló programozó mérnökök fejlesztették ki, és fejlesztik tovább a változó igényeknek megfelelően. Legfőbb erősségeinek a gyorsaságot és a webergonómiát tartjuk. Az általunk készítetteknél gyorsabban betöltődő webáruházakat még nem találtunk a magyar piacon. Ezt Ön is könnyen leellenőrizheti. Az ellenőrzéshez ezen a linken talál útmutatót. Webergonómia alatt pedig azt értjük, hogy az ABC webáruházak fejlesztése folyamatosan a legfrissebb webáruház használati statisztikák alapján történik úgy, hogy elrendezésük a lehető legjobban szolgálja a látogatók vásárlókká alakításának célját.

Az alábbi táblázatban összehasonlítottuk az általunk készített (ABC) webáruházak funkcióit más típusú webáruházakkal, illetve a táblázat legalján láthatja aktuális akciónkat (ha éppen van).

Előtte azonban még egy nagyon fontos dolog. Ezen minden, webshop készítés előtt álló, vállalkozónak el kellene gondolkodnia, de sajnos - a legtöbb esetben - nincs aki felhívja rá a figyelmet. Arról van szó, hogy a drága pénzért megvásárolt webáruház egy idő után - sajnos egyre gyorsabban - elavulttá válik, emiatt pedig romlik az eladási hatékonysága, és az internetes bűnözők támadásaival szembeni védettsége is. Új webáruház készítése minden ilyen alkalommal, igen csak költséges lenne. Ezért vannak az Avasweb Business Classic webshopok folyamatos fejlesztés alatt. Ez jelenthet új funkciókat, illetve biztonsági frissítéseket is. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy néhány kattintással, minden ügyfelünk webáruházára alkalmazni tudjuk a frissítéseket, így ezeket egy minimális éves díj ellenében, automatikusan elvégezzük az Ön webáruházán is.

Webáruház készítés összehasonlító táblázat

  Avasweb Business Classic (egyedi fejlesztésünk) * CMS (Joomla, Drupal, OScommerce stb...) * Egyéb (más cégek egyedi fejlesztései)
Adminisztrációs felület.
Könnyen kezelhető adminisztrációs felület.
Hírlevél küldő rendszer
Többnyelvűség**
Folyamatos fejlesztés
Könnyű keresőoptimalizálás
Korlátlan mennyiségű kép/termék
Korlátlan mennyiségű szállítási költség beállításának lehetősége
Utánvétes fizetési mód
Átutalásos fizetési mód
PayPal fizetési mód
Többféle pénznem kezelése
Árucikkek inaktiválásának lehetősége
Dizájn online módosítása
Visszaigazoló e-mail-ek online szerkesztése
Intelligens szűrő
Beépített gyorskereső
Kosár-elhagyás gátló kupon rendszer
Listaár: 450 000 HUF 145 000 HUF 200 - 800 000 HUF
Akciós ár: 220 000 HUF    

 

* Természetesen nem minden egyedi fejlesztésű, és nem minden CMS webáruházra vonatkoznak a fentiek, csak azt jelöltük be, ami inkább jellemző az adott típusra.

** A többnyelvűséget már a webáruház rendszer készítésének elején nagyon fontosnak tartottuk, így minden fejlesztést ezt szemelőtt tartva végeztünk. Ennek köszönhetően pedig, nálunk a többnyelvűség nem úgy működik, hogy nyelvváltáskor mindíg a kezdőoldal töltődik be, hanem ott maradunk azon az aloldalon (legyen az akár egy termékoldal vagy éppen a webáruház kosár része), ahol éppen eszünkbe jutott nyelvet váltani.

 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló