Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Eladó weboldalak és domain nevek

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24

Eladó webáruház: emotione24.com

Eladó az emotione24.com domain név a hozzá tartozó ruházati webáruházzal.

 

A domain név 2010. október 6. -a óta működik, az átlag havi látogatószáma 400 - 500, ami reklámok nélkül, a keresőből, és az elhelyeztt néhány ingyenes linkről érkezik. Google Pagerank értéke pedig 2. Első oldalon van a Google-ben olyan kulcsszavakra, mint:

  • „márkás ruhák olcsón”
  • „ruhák olcsón”
  • „tommy hilfiger webáruház”
  • „olcsó márkás ruhák”

A webáruházat egy egyedi fejlesztésű webáruház motor működteti, amelynek köszönhetően lényegesen rövidebb a betöltődési ideje bármely más típusú webáruház rendszernél. A webáruház képes többféle pénznem, illetve idegen nyelvek kezelésére is (jelenleg angol és német van beállítva). Emellett hírlevélküldő rendszer is tartozik hozzá, amellyel korlátlan számú hírlevél szerkeszthető, illetve biztonságosan kézbesíthető.

 

A webáruházhoz tartozó adminisztrációs felület gyors és könnyen kezelhető, átlagos, felhasználói szintű tudás elég hozzá.

 

A webáruház irányára: Hívjon, megegyezünk!

Érdeklődni: 0036/20-521-4224 vagy info@avasweb.hu

További eladó honlapok és domain nevek...
 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló