Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Eladó weboldalak és domain nevek

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24

Eladó honlap: autofelvasarlok.hu

Eladó az autofelvasarlok.hu domain név és a hozzá tartozó honlap.

 

A honlapot olyan autókereskedőknek ajánljuk, akik szeretnének még a hirdetés megjelenése előtt értesülni egy-egy eladó autóról a tulajdonostól. Az oldal ugyanis egy űrlapot tartalmaz, amelyet kitöltve az autó tulajdonosok ajánlatot kérhetnek az autójuk megvételére. Reklám nélkül jelenleg átlagosan 8 ajánlatkérés érkezik naponta az oldalon keresztül. Mindezt bizonyítani is tudjuk, illetve ki is próbálható az oldal kötelezettség nélkül. Ha igényli, mielőtt megvásárolná a honlapot, ráirányítjuk az ajánlatkérő űrlapot az Ön e-mail címére mondjuk egy hétre, és Ön meglátja mennyi, és milyen minőségű ajánlatkérés érkezik ez idő alatt.

A domain név csak 2011-óta létezik, de a honlap már sokkal régebben. Egy másik, még 2008-ban regisztrált domain néven működött korábban, és ez a régebbi domain név lett átirányítva az autofelvasarlok.hu-ra. Ezért van ilyen magas Page Rank értéke az oldalnak a domain név fiatal kora ellenére, és ezért szerepel a honlap jó helyen a keresőkben.

Az oldal egyedi látogatóinak száma 700 és 1000 között váltakozik havonta. Ez mind ingyenes látogató, tehát nem reklámból, hanem linképítésből és keresőoptimalizálásból származik.

A weboldal a legelsők között szerepel a Google találati listáján a következő kulcsszavak esetében.

  • használt autó felvásárlás
  • auto felvásárlás
  • használtautó felvásárlás
  • autó felvásárlás
  • készpénzes autófelvásárlás
  • autófelvásárlás készpénzért
  • törött autó felvásárlás
  • autófelvásárlás

Pagerank értéke: 3

 

A domain név irányára: 170 000 Ft.

Érdeklődni: 0036/20-521-4224 vagy info@avasweb.hu

További eladó honlapok és domain nevek...
 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló