Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Eladó weboldalak és domain nevek

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24

Eladó weboldalak és domain nevek


Új domaint regisztrálni csak 4000 forintba kerül, de ahhoz hogy értelme is legyen, látogatók kellenek. Ehhez pedig értékesnek kell láttatnunk a domain nevet a Google előtt.

 

Attól lesz értékes, ha minél több releváns és jó minőségű link mutat rá más weboldalakról. A mai versenyhelyzetben egy domain névnek több száz linkre van szüksége. Ezen kívül a weboldal értékét növeli az is, ha minél régebb óta létezik. Az új domain név ezért is hátrányt jelent. Mire tehát igazán eredményes lesz a frissen regisztrált domain nevünk, egyrészt időnek kell eltelnie, másrészt pedig nagyon sok munkát igényel. Olyan sokat, hogy ha anyagiakra fordítjuk, egy nem túl megas óradíjjal számítva is könnyen elérheti a millió forintos nagyságrandet.

 

Sokan ezért döntenek inkább egy eladó domain név vagy egy komplett eladó honlap megvásárlása mellett. Az eladó weblapok és domain nevek között sok olyat lehet találni, amelyek már rendelkeznek a szükséges link mennyiséggel és esetleg látogatottsággal illetve Google PageRank értékkel is.


emotione24.com - ruházati webáruház - PR2

bala.hu domain név - PR1

kiralyhelmec.hu domain név - PR2

butorpartner.hu domain név - PR3

autofelvasarlok.hu domain név és honlap - PR3

victoria.mzy.hu domain név és honlap - PR2

 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló