Miskolctapolca információs weboldal készítése Myhusite Közősségi portál készítése Ruhás webáruház készítése Sajóinvest Kft. céges honlap készítése Sport-Bau Trade Kft. weblapkészítés Miskolc
 

Facebook hirdetési tippek.

 
Weblapkészítő, keresőoptimalizálás tanácsadó: 00-36/20-521-42-24

2 tipp a Facebook hirdetésekhez


Rengeteg cikk, tanulmány és oktatóanyag szól arról, hogyan kell a Facebook-on hatékonyan hirdetni úgy, hogy ne legyen a költség lájkonként 50 Ft, ha 5 Ft is lehet.

Ha valaki saját maga kezd bele a hirdetésbe - szakember nélkül -, akkor érdemes ezekből minél többet áttanulmányozni, mert ebben az esetben a tudással nagyon sok pénzt lehet megspórolni. Sajnos sokan nem veszik erre a fáradtságot, és emiatt a szükségesnek a többszörösét fizetik a Facebook felé. Nekik szól ez a 2 tipp.

Ha Ön Facebook hirdetésbe kezd, és semmit nem tanul róla előzetesen, akkor figyeljen oda legalább az alábbi 2 dologra, és sokkal jobb lesz a hatékonysága illetve kevesebb a Facebook felé fizetendő költsége.

1.) Lájkolókat szerezzen, ne pedig látogatókat!

Olyan hirdetéseket adjon fel, amelyek nem a weboldalára, hanem a Facebook oldalára mutatnak, és céljuk a like szerzés!

Ez a módszer azért sokkal hatékonyabb, mert az egyszerű látogató a legtöbb esetben kikerül az Ön látóköréből, miután elhagyta a weboldalátt. Ezzel szemben azokat, akik a Facebook oldalát lájkolják, onnantól kezdve Ön ingyenesen, bármikor, újra és újra megszólíthatja és a weboldalára vonzhatja.

2.) Ne hirdessen bejegyzéseket, csak a teljes Facebook oldalt!

Attól, hogy valaki lájkolja az Ön egyik bejegyzését, még nem lesz a Facebook oldalának lájkolója, tehát nem növeli a like számot és nem látja az Ön további bejegyzéseit sem. Ezért szinte semmi haszna nincs egy ilyen like-nak.

Ennek ellenére a Facebook folyamatosan próbálja rávenni az oldaltulajdonosokat a bejegyzések hirdetésére. Jelenleg például van egy "Bejegyzés kiemelése" gomb, ami tulajdonképpen hirdetés. Sokan csak akkor jönnek rá erre, amikor már jóval az aktiválás után észreveszik, hogy megnövekedett a költségük. Óvakodjon tehát ettől a gombtól! A Facebook célja csak részben egyezik az Önével. Mind a ketten azt szeretnék, hogy hatékony legyen az Ön hirdetése, de a Facebook ezt minél több, Ön pedig minél kevesebb pénzért szeretné.

Reméljük sikerült érthetően megfogalmaznunk a tippeket. Ha kérdése lenne, írjon a facebook@avasweb.hu címre, és szívesen segítünk!

Sok sikert, hatékony hirdetést!


 

Avasweb Blog

Értékes információk, hírek, tanácsok a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés területén.

---

2017-12-18

Online számlázás
Az adóhivatal felé 2018.07.01-től kötelezővé váló online adatszolgáltatás a félelmekkel ellentétben nem tűnik nehezen teljesíthetőnek. Főként a webáruház tulajdonosok ijedtek meg tőle, pedig valójában nagyrészük valószínűleg észre sem fogja venni.

tovább...

---

2017-01-27

A tökéletes jelszó
Sok a hacker támadás, fontos a jó jelszó. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan jelszava, amelyet lehetetlen feltörni, és mégis könnyű megjegyezni.

tovább...

---

2015-10-04

2 tipp a Facebook hirdetésekhez
A két legfontosabb információ ahhoz, hogy a Facebook hirdetésekből ne kidobott pénz legyen, hanem hosszú távú, olcsó és hatékony marketing bázis.

tovább...

---

2014-03-04

Telefonos ajánlatok II.
Ügyfeleink egyre gyakrabban kapnak különböző telefonos ajánlatokat, hogy készíttesenek térképes megjelenést (akkor is ha már van :-)). Itt összegyűjtöttük, hogy mi igaz ezekből az ajánlatokból.

tovább...

---

2013-06-26

Mobil honlapkészítés
Ha egy honlapknak vagy webáruháznak nincs mobil verziója, az a mobiltelefonról érkező látogatók nagy részét elveszíti, mint lehetséges ügyfelet vagy vásárlót. Ez pedig egy nagyon gyorsan növekvő felhasználói kör.

tovább...

---

2012-12-18

Keresőoptimalizálás röviden

A bejegyzés célja, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak elkerülni a Google büntetéseket, amennyiben a honlapkészítést követően maguk látnak neki az optimalizálásnak.

tovább...

---

2012-09-13

Honlap és webáruház jog

Információk arról, hogyan lehet a legegyszerűbben betartani a jogi előírásokat weboldalunkkal.

tovább...

---

2011-11-16

Látogatottság növelés

Tanácsok honlap tulajdonosok számára. Hogy ne fizessen olyan szolgáltatásért, aminek semmi haszna.

tovább...

---

2011-05-29

A Google büntetésekről

A weblapkészítő érdekei bizonyos szempontból sokszor ellentétesek a Google érdekeivel, így utóbbi, büntetésekkel igyekszik rászorítani előbbit a neki megfelelő magatartásra.

tovább...

Régebbi bejegyzések...

 
Pe tasak Miskolc | Szállás Miskolc | Drótfonat, vadháló